Vuokralaisen ohjeet

 

Vuokralaisen info

Kahvi-Kaisan vuokralainen on vastuussa siitä että
– sääntöjä noudatetaan
– siivoustoimenpiteet ja muut talon loppukuntoon saattamiseen liittyvät asiat suoritetaan asianmukaisesti

Sääntöjen rikkomisesta ja/tai mikäli tilaa ei ole siivottu asianmukaisesti vuokralaiselta peritään 200 euron suuruinen rike- ja/tai siivousmaksu.

MAHDOLLISET PUUTTEET

Jos havaitset puutteita saapuessasi Kahvi-Kaisaan, ilmoita niistä mahdollisimman pian. Yhteyshenkilö: Airi Partanen 044-7065777.

ASTIAT

Kahvi-Kaisassa on astiasto 50 henkilölle. Mikäli jotain astioita rikkoutuu, epäselvyyksien välttämiseksi ilmoita asiasta mahdollisimman pian Airi Partaselle. Vuokrahinta sisältää astioiden käytön.

HUOLTOAJO

Kahvi-Kaisa sijaitsee osoitteessa Kivenlahdenkatu 8, sisäpihalla.
Huoltoajo on vuokralaisille sallittu. Sisäpihalle ajettaessa tulee olla erityisen varovainen, koska ajoreitti kulkee ympäröivien taloyhtiöiden pihan läpi.

Huoltoajo Kahvi-Kaisaan osoitteesta Kivenlahdenkatu 6 ja 10 sijaitsevien kerrostalojen välistä.


PYSÄKÖINTI


Pysäköinti on pihalla ehdottomasti kielletty. Poikkeuksena kaksi (2) autopaikkaa, jotka on varattu Postilla -rakennuksessa toimivan päiväkodin henkilökunnan käyttöön (arkisin).

Invaluvalla saa auton pysäköidä Kahvi-Kaisan pihaan.

Pysäköinti on sallittua mm. ympäröivien katujen varsilla ja Meripoijun varrella olevien parkkipaikkojen vapailla paikoilla.

HILJAISUUS

Huomioithan että Kahvi-Kaisa sijaitsee asutuksen keskellä ja naapurit haluavat nukkua, kun vietätte juhlia. Musiikkia ei saa soittaa liian kovaa ja pihalla ei saa metelöidä.

Kuistilla on ehdoton hiljaisuus kello 22 jälkeen naapuritaloyhtiön asukkaiden kotirauhan takaamiseksi. Mikäli kotirauhaa rikotaan, naapureilla on oikeus kutsua poliisit paikalle.

Kahvi-Kaisassa vietettyjen juhlien tulee päättyä ja talon oltava tyhjä klo 02:00 mennessä. Siivous tulee olla suoritettuna vuokrasopimuksessa mainittuun aikaan mennessä, ellei toisin ole sovittu.

TUPAKOINTI

Tupakointi talon sisätiloissa ja kuistilla on paloturvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Piha-alueella tupakointi on sallittua, aidan vieressä on rautapata tupakannatsoille.

AVOTULI JA KYNTTILÄT

Avotulen tekeminen piha-alueella on ehdottomasti kiellettyä. Ulkotulien käyttö on sallittua, mutta ne on sijoitettava turvallisesti, pois kulkuväyliltä ja tarpeeksi etäälle rakennuksista.

Kahvi-Kaisan takan käyttäminen on kiellettyä.

Kynttilöiden polttaminen on kiellettyä. Poikkeuksena kastetilaisuuden/muistotilaisuuden kynttilä.

Palavaa kynttilää ei saa koskaan jättää ilman valvontaa. Polta kynttilää aina palamattomalla alustalla ja sijoita kynttilät riittävän etäälle palavista materiaaleista, kuten verhoista.

SAMMUTUSKALUSTO JA ENSIAPULAUKKU

Kahvi-Kaisassa on kaksi (2) käsisammutinta. Sammustuspeite ja ensiaputarvikkeita löytyy keittiöstä. Hätänumero on 112.

SIIVOUS

Siivoa tilat siivousohjeiden mukaan, katso ohjeet tästä. Ohjetta on noudatettava, vaikka silmämääräisesti tilat näyttäisivätkin siisteiltä. Mikäli siivousta ei ole suoritettu kunnolla, vuokraajalta peritään siivousmaksu 200€.

Huomioi että vuokralaisen tulee siivota välittömästi esim. kaatuneet viinitahrat ja muut suuremmat sotkut etteivät ne pääse imeytymään pöytä- ja lattiapintoihin.

Siivouskaappi löytyy keittiöstä. Kaapista löytyy siivoustarvikkeita ja erilaisia pesuaineita.
Pölynimuri on varastossa (varasto on naisten wc:tä vastapäätä) ja sieltä löytyy myös lisää käsi- ja wc-paperia.

Tyhjennä kaikki roskakorit. Mikäli roskakoriin on valunut jotain, huuhtele se. Laita roskakoreihin valmiiksi uudet pussit seuraavia käyttäjiä varten.

Lajittele roskat mahdollisuuksien mukaan ja vie lopuksi kaikki roskat roskakatokseen. Roskakatos sijaitsee tontin alareunan harmaassa katoksessa. Roskakatoksen avaimen löydät laatikoston oikeanpuoleisesta ylälaatikosta. Roskakatoksessa on erilliset astiat sekajätteelle, energiajätteelle, biojätteelle, keräyspaperille ja -kartongille sekä lasi- ja metallinkeräys.

Siivouksen jälkeen huuhtele luutut ja rätit hyvin ja jätä esim. sankojen päälle levitettynä kuivumaan. Kaada siivouksesta tulleet likavedet keittiön siivouskaapin lavuaariin tai wc-pönttöön. Ei muihin lavuaareihin!

Siirrä huonekalut takaisin omille paikoilleen, jos olet niitä siirtänyt. Katso erillinen pohjapiirroskuva Kahvi-Kaisan infokansiosta.

Vie kaikki omat tavarasi pois tiloista, kun varausaika päättyy. Muistathan viedä myös tyhjät pullot mukanasi.

LÄMMITYS

Kahvi-Kaisassa on ilmalämpöpumppu, joka säätelee sisäilman lämpötilaa. Älä säädä lämpöpattereiden termostaatteja.

Kahvi-Kaisassa on kaksi ilmalämpöpumpun sisäyksikköä, yksi tuvassa ja toinen kammarissa. Ethän säädä laitteita suoraan sisäyksiköistä ja älä koskaan sammuta laitteita kokonaan.

Lämpötilaa säädetään kaukosäätimistä, jotka löytyvät keittiöstä. Laitteiden peruslämpötila tulee olla laitteessa 20 astetta. Lämpötila näkyy kaukosäätimen näytössä. Mikäli säädät lämpötilaa vuokrauksen aikana, muista lähtiessäsi palauttaa peruslämpötila takaisin.

Sisäilman lämpötilan säätö:
TOO COOL = liian kylmä      TOO WARM= liian lämmin

Älä koske muihin asetuksiin!

Mikäli haluat viilentää tilaa esim. kuumalla kesäilmalla, huomioi että ulko-ovi ei saa olla jatkuvasti avoimena!

ENNEN KUIN LÄHDET

Tarkista että kaikki hanat ovat kiinni, lieden levyt on sammutettu ja että sekä uuni että liesituuletin ovat pois päältä.

LOPUKSI

Sammuta valot ja lukitse ovi. Muista lukita myös turvalukko ja tarkista vielä että ovi on varmasti kiinni.

Palauta avain sovitun mukaisesti.

TÄRKEITÄ PUHELINNUMEROITA

Tilavaraukset ja tarvikkeiden puutteet:
Airi Partanen 044-7065777

HÄTÄNUMERO 112

Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme miellyttäviä hetkiä Kahvi-Kaisassa!

Kivenlahti-Stensvik ry. ja Hyökyvuoren Lapsiteatteri ry.

Lataa vuokralaisen ohjeet

 

Kahvi-Kaisa

Kivenlahdenkatu 8, sisäpiha
kahvikaisa@kivenlahti-stensvik.fi

Soittoaika:
ma-pe klo 15-21
la-su klo 9-21

044-706 5777 / Airi Partanen